Monthly Archives: maart 2011

Objectbeveiliging/receptie

Tijdens deze rondes wordt er gelet op alles wat de organisatie schade kan berokkenen. Onregelmatigheden kunnen preventief worden afgehandeld.

Posted in Slider | Leave a comment

Brand-sluitronde

Nadat het personeel of de schoonmaakdienst het pand heeft verlaten, zal de beveiliger het bedrijf in zijn geheel controleren en afsluiten.

Posted in Slider | Leave a comment

Alarmopvolging

Alarmopvolging is het verlengstuk van uw inbraaksignaleringssysteem en alarmcentrale. Zonder adequate opvolging is het een dergelijk systeem zinloos.

Posted in Slider | Leave a comment

Offerte

Wilt u een vrijblijvende offerte opvragen? Vul dan het formulier hiernaast in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. Hieronder nog een greep uit onze diensten:   Alarmopvolging Objectbeveiliging/receptie Brand-sluitronde Mobiele Surveillance Beveiligingssystemen Winkelsurveillance Sluitbegeleiding Openingsronde Vakantieservice … Continue reading

Posted in Offerte | Leave a comment

Vacatures

Gediplomeerde Mobiele Surveillant te Alkmaar m/v (Parttime) Als Mobiel Surveillant heb je een even afwisselende als verantwoordelijke baan. Je draagt zorg voor een optimale dienstverlening aan de opdrachtgevers, volgens de gemaakt afspraken. Je houdt preventief toezicht op meerdere objecten of … Continue reading

Posted in Vacatures | Leave a comment

Contact

Regio Alkmaar Beveiliging Terschellingstraat 10 1825ND Alkmaar 072-5616050 KvK nr: 60757933

Posted in Contact | Leave a comment