Bel Ons:

072 561 60 50

    • Translate to:

Beveiligingssystemen

U wilt uw woning beveiligen met een betrouwbaar alarmsysteem? Bent u op zoek naar een gedegen advies om uw bedrijf of instelling te beveiligen? Onze installateurs hebben al vele jaren ervaring in het installeren en onderhouden van duurzame elektronische beveiligingsinstallaties.

 

Een alarmsysteem wordt ontworpen aan de hand van de verbeterde risicoklasse indeling. Hierdoor krijgt u altijd een alarmsysteem op maat, opgebouwd uit NCP gecertificeerde én dus hoogwaardige producten. Na oplevering wordt op de installatie een verzekerings-attest afgegeven. De beveiliging van uw woonhuis, winkel of bedrijfspand is onze specialiteit.

 

Camerabeveiliging draagt bij aan het veiligheidsgevoel van het personeel en het geeft u letterlijk meer ogen om goederen en eigendommen in de gaten te houden. Bovendien, van camera beveiliging gaat een sterke preventieve werking uit!

 

Regio Alkmaar Beveiliging levert zowel analoge- als IP camera systemen.

 

Onze installateur is een erkend VEB beveiligingsbedrijf, ieder jaar vind er een audit plaats en wordt opgeleverd werk steekproef gewijs aan een inspectie onderworpen.

 

Voor meer informatie, een product folder, een vrijblijvende offerte of een demonstratie kunt u contact opnemen met Regio Alkmaar Beveiliging. Wij werken graag mee aan uw veiligheid!

Vraag hier vrijblijvend een offerte van onze verschillende diensten aan. Indien u vragen heeft of een dienst word niet vermeld, neem dan contact met ons op..

Vraag offrete aanNeem contact op