Bel Ons:

072 561 60 50

    • Translate to:

Brand-sluitronde

Nadat het personeel of de schoonmaakdienst het pand heeft verlaten, zal de beveiliger het bedrijf in zijn geheel controleren en afsluiten. Er wordt gelet op het afgesloten zijn van ramen en deuren, nog brandend licht uitschakelen, het preventief optreden betreffende brandgevaarlijke situaties.


Zoals: brand in afvalemmers, situaties die aanleiding kunnen geven tot kortsluiting, het controleren van gaskranen of lasapparaten. Ook de controle van bedrijfsprocessen, zoals met name controle van meterstanden of temperaturen van koel- of diepvriescellen kunnen een onderdeel zijn van uw opdracht.


Bij bepaalde onregelmatigheden zal er direct actie moeten worden ondernomen. De beveiligingsmedewerker(st)er doet dit volgens het protocol en consulteert vervolgens direct een contactpersoon van het bedrijf. Als de ronde is voltooid, laat de beveiliger een rapportage achter voor de contactpersoon. Het alarm wordt ingeschakeld en het pand wordt verlaten en afgesloten. Tenslotte wordt de toegangspoort gesloten.
 

Vraag hier vrijblijvend een offerte van onze verschillende diensten aan. Indien u vragen heeft of een dienst word niet vermeld, neem dan contact met ons op..

Vraag offrete aanNeem contact op