Bel Ons:

072 561 60 50

    • Translate to:

Openingsronde

Een veilig gevoel, u komt 's morgens op de zaak en de beveiliger heeft een ronde door uw bedrijf gemaakt. Zeker 's winters is het prettig als de verlichting al aan is en apparatuur klaar staat om te beginnen.


Dit zijn slechts enkele werkzaamheden die de beveiliger uitvoert tijdens de openingsronde. Bij aankomst wordt het alarmsysteem uitgeschakeld en afgemeld bij de alarmcentrale. Inpandige deuren die zijn afgesloten voor de nacht worden geopend. De beveiliger neemt plaats achter de receptie voor de toegangscontrole.


Wanneer de receptionist(e) arriveert neemt hij/zij de taken van onze beveiliger weer over. Zeker als u een beperkt aantal medewerkers heeft, die in het bezit zijn van de sleutels van het pand of code van het alarmsysteem is deze ronde bij uitstek geschikt.


Hebben deze sleutelhouders zich verslapen of zijn zij onverwacht ziek kan iedereen toch gewoon aan het werk. Ook medewerkers die voor kantoortijd willen beginnen kunnen een beroep doen op deze service.
 

Vraag hier vrijblijvend een offerte van onze verschillende diensten aan. Indien u vragen heeft of een dienst word niet vermeld, neem dan contact met ons op..

Vraag offrete aanNeem contact op