Bel Ons:

072 561 60 50

    • Translate to:

Winkelsurveillance

 

Winkel criminaliteit komt helaas steeds meer voor; door winkelend publiek, winkel personeel, interieurverzorg(st)ers en leveranciers.


Deze criminaliteit zorgt ieder jaar weer voor miljoenen verlies in de retail- en detailbranche. Het publiek wil in een ontspannen sfeer winkelen en zich veilig voelen. Uiteraard geldt dit laatste ook voor u als winkelier en uw personeel.


Veiligheid en beveiliging zijn daarom belangrijke onderwerpen in de retail- en detailbranche. Goederen verdwijnen zowel via de voordeur als via de achterdeur.


Controle op zowel ingaande producten als uitgaande producten is noodzakelijk om verlies tot een minimum te beperken en de veiligheid van één ieder zeker te stellen.


De winkelsurveillance wordt uitgevoerd door een beveiligingsmedewerk(st)er in uniform. Er gaat immers een preventieve werking uit van de duidelijke aanwezigheid van een man of vrouw in uniform.
 

Vraag hier vrijblijvend een offerte van onze verschillende diensten aan. Indien u vragen heeft of een dienst word niet vermeld, neem dan contact met ons op..

Vraag offrete aanNeem contact op